Jdi na obsah Jdi na menu
article preview

Eberlin biocosmetics

Bojujte se stárnutím pokožky přímo v buněčné DNA

 

 

Historie

egypt.jpgV roce 1550 před naším letopočtem byl v egyptském Luxoru nalezen tzv. Ebersův papyrus – jeden z nejstarších a nejvzácnějších lékařských papyrů, který obsahuje velmi cenné informace o léčivých rostlinách a jejich účincích. Odtud název společnosti Eberlin, která spojila znalosti starověkých technik s moderními vědeckými metodami, což dalo vzniknout moderní kosmetické řadě produktů Eberlin Biocosmetics.

/zdroj www.eberlin-biocosmetics.com/

 

Přípravky zn. Eberlin Biocosmetics si můžete objednat v našem studiu

FIRMEZZA - ošetření dostupné v salonu

řada, která bojuje se stárnutím pokožky přímo v buněčné DNA

Specifická produktová řada pro zralou pleť, která působí přímo na buněčnou DNA a bojuje proti stárnutí pokožky. Exkluzivní receptura na bázi retinolu, planktonu, lykopenu a koenzymu Q10 dokáže výrazným způsobem zvýšit syntézu kolagenu a elastinu ve tkáních. Výsledkem aktivace buněčné energie je posílená a vyživená pokožka a zjemnění vrásek. Tato řada je ideální pro nedostatečně vyživenou a stárnoucí pokožku s vráskami.

Doba ošetření 60 min.

cena ošetření 1490,00Kč

 

essential-absolute-cream.pngESSENTIAL ABSOLUTE CREAM

Vlastnosti

Tento krém byl navržen tak, aby svým mimořádným složením bojoval proti stárnutí pokožky. Působí na všechny známé faktory věku a vyživuje pokožku oslabenou hormonálními změnami. Působí uvnitř buňky, kde stimuluje tvorbu kolagenu a elastinu. Obsažené výtažky z mořského planktonu jsou důležité pro hydrataci pokožky a k nastolení přirozené rovnováhy pleti. Kyselina glykolová zvyšuje buněčný metabolismus a hydratuje pokožku. Kadidlovník pilovitý viditelně zlepšuje vzhled a výraz vrásek a má silný liftingový – botox – efekt. Tyto a ostatní přírodní složky tohoto krému jsou vynikající pomocníci v boji proti stárnutí pokožky a napomáhají udržení mladistvého vzhledu.

Účinné látky

Mořský plankton, retinol, kadidlovník pilovitý, kyselina glykolová, kyselina mléčná, alantoin, koenzym Q10, aloe vera, lykopen, máslovník africký (karité, bambucké máslo)

Použití

Naneste malé množství krému přímo na pokožku obličeje a krku a vmasírujte do úplného vstřebání.

Typy pleti

Stárnoucí pleť s vráskami a nedostatečnou výživou

Balení

50 ml maloobchodní balení / EB01408

Cena 1990,00

 

R-45 ESSENTIAL SERUM

Vlastnostir-45-essential-serum.png

Naprosto jedinečné sérum v boji proti stárnutí pokožky a vráskám. Jeho hlavní funkcí je zlepšení struktury tkání a zvýšení přirozené ochrany pokožky. Sérum zrychluje buněčný metabolismus a fixuje vlhkost ve vnější vrstvě pokožky. Výzkumné laboratoře Eberlin Biocosmetics navrhly toto sérum tak, aby působilo výrazně anti-agingově, proti vráskám a zachovalo obličeji jeho mladistvý oválný tvar. Síla a účinnost jeho přírodních složek je naprosto mimořádná.

Účinné látky

Mořské řasy fucus a čepelatka (vitamín A, B2, C, E), zinek, železo, hořčík, měď,fosfor, rostlinné proteiny, řepík lékařský, mentol

Použití

Naneste malé množství séra přímo na pokožku obličeje a krku a vmasírujte do úplného vstřebání. Dále by měl následovat závěrečný krém.

Typy pleti

Stárnoucí pleť s vráskami a nedostatečnou výživou

Cena 1650,00

 

MAX TEN MASKfirmezza-energy-mask.png

Vlastnosti

Dokonalý produkt pro ošetření v kosmetickém salónu, protože zajišťuje efektivní průnik aktivních látek do pokožky, má přínosné hydratační a regenerační vlastnosti a působí na stažení pórů. Maska je oblíbená pro svoje liftingové působení a je účinná v boji se ztrátou pevnosti a pružnosti pokožky. Ve složení najdete PVP-30, což je polymer, který se zcela běžně používá při výrobě kosmetických a farmaceutických výrobků pro svoji mimořádnou schopnost absorbovat vzdušnou vlhkost, proto maska při použití dobře zasychá. Obsažená želatina pochází z mořských řas, obsahuje protein a minerální sůl a má velmi příznivé účinky na pokožku.

Účinné látky

PVP-30, želatina

Použití

Typy pleti

Stárnoucí pleť s vráskami a nedostatečnou výživou

Cena 1490,00

Ukázka po jednom ošetření

20200115_140323-collage1.jpg

Seznamte se s dalšími produkty Eberlin Biocosmetics

Obnova buněk luxusní řada PERFECT GOLD ošetření dostupné v salonu

Objevte kouzlo věčného mládí s touto mimořádnou produktovou řadou a dopřejte si luxusní zlatou péči. GOLD LINE bojuje proti hormonálním změnám v pokožce a tím také proti jejímu stárnutí a cílem této řady je dosáhnout zdravé pleti bez nedokonalostí. Obsažené látky jako koloidní zlato, orchidea, bambus a zelený čaj jsou Vaší vstupenkou do světa krásné a zdravé pokožky bez kompromisů.

doba ošetření 60 min.

cena ošetření 1290,00Kč


elixir-cell-renewer.pngELIXIR CELL RENEWER

Vlastnosti

Regenerační sérum s exkluzivním anti-age efektem. Svým složením a svými vlastnostmi je vhodné zejména pro starší pleť s pigmentovými změnami a nesouměrnou barevností pleti. Dokáže barevný tón pokožky krásně sjednotit a zvyšuje pevnost a pružnost tkání.

Účinné látky

Elastin, kyselina kojová, orchidej, zelený čaj, sojový protein, 

Použití

1× denně naneste malé množství séra přímo na pokožku obličeje a krku a vmasírujte do úplného vstřebání. Dále by měl následovat závěrečný krém.

Typy pleti

Starší pokožka s pigmentacemi, pleť s nerovnoměrnou barvou

Balení

15 ml maloobchodní balení / EB01624

Cena 1450,00

 

perfect-antiage-night-repair-complex.png

PERFECT ANTIAGE NIGHT REPAIR COMPLEX

Vlastnosti

Noční krém pro boj se stárnutím pokožky, který povzbuzuje produkci kolagenu. Díky svému složení pleť regeneruje, zvlhčuje a zanechává ji krásně vláčnou a jemnou. Exkluzivní složení tohoto krému (koloidní zlato, orchidej, lilie) v sobě ukrývá kouzlo věčného mládí pokožky.

Účinné látky

Koloidní zlato, bambus, orchidej, zelený čaj, kyselina hyaluronová, kyselina mléčná, jantar, lilie, hořčík, sezam, jojoba

Použití

Večer naneste dostatečné množství krému na obličej a krk a rozetřete po pokožce lehkou masáží až do vstřebání.

Typy pleti

Ochablá pokožka s nedostatkem vitality, hustoty a jasu

Balení

50 ml maloobchodní balení / EB01447

Cena 2190,00

 

ultra-firming-revitalisant-day-cream-spf-15.pngULTRA FIRMING REVITALISANT DAY CREAM SPF 15

Vlastnosti

Zvyšuje a udržuje vlhkost pleti díky obsahu kyseliny hyaluronové. Díky obsahu aktivních látek bojuje proti hormonálním změnám v pokožce. Výtažky z bambusu působí proti UV záření a v něm obsažené omega kyseliny stimulují metabolické procesy pro udržení energie a vitality. Díky výtažkům z orchidey zůstává pokožka svěží a projasněná po celý den. Obsažené koloidní zlato podporuje regeneraci a obnovu pokožky, posiluje a harmonizuje vzhled pleti a zabraňuje jejímu stárnutí.

Účinné látky

Koloidní zlato, lilie, orchidea, sezam, zinek, zelený čaj, kyselina hyaluronová, kyselina mléčná, bambus, hedvábný protein, omega-3 a omega-6 mastné kyseliny, SPF 15

Použití

Ráno naneste dostatečné množství krému na obličej a krk a rozetřete po pokožce lehkou masáží až do vstřebání.

Typy pleti

Ochablá pokožka s nedostatkem vitality, hustoty a jasu

Balení

50 ml maloobchodní balení / EB11449

Cena 1990,00

 

WHITE LINE ošetření dostupné v salonu

img_20210611_130824.jpg

Odstranění pigmentových skvrn a prevence jejich vzniku

Inovativní péče o pokožku s pigmentovými skvrnami. Všechny produkty této řady účinně zesvětlují již vzniklé pigmentace a brání vzniku nových pigmentací. Pokožka je jasná a získává rovnomě

rný a mladší vzhled. Úspěch této řady je založen na vynikající kombinaci účinných látek zaměřených na inhibici enzymu tyrozinázy. Kyselina kojová, azaleová, glykolová a mléčná spolu se silnými antioxidanty z vitamínu C mu dávají vysokou depigmentační sílu. Přírodní výtažky z rostlin bojují proti stárnutí pokožky projasňují ji.

doba ošetření 60 min.

cena 1490,00Kč

  

PROBIOTIC SLIM REDUCTOR – PLOCHÉ BŘICHO

probiotic-slim-reductor.png

Vlastnosti

Termín „pro biotic“ pochází z řečtiny a znamená doslova „pro život“. Látky, které obsahují živé mikroorganismy, mají blahodárný vliv na střevní mikroflóru a stimulují aktivitu střev. Lidé s nadváhou mají zpravidla nevyváženou střevní mikroflóru a to může bránit hubnutí. Doporučujeme užívat při nadváze, nafouklém břichu a špatné imunitě.

Účinné látky

Bacillus coagulans, lactobacillus rhamnosus

Použití

Tablety pro vnitřní použití Indikace Nafouklé břicho, špatné trávení, špatná střevní peristaltika

Balení

60 tablet v maloobchodní balení / EB01584

Cena 850,00

colagen-hyaluronic.png

COLAGENO & HYALURONICO – 

KOLAGEN A KYSELINA HYALURONOVÁ

Vlastnosti

Symbióza kolagenu a kyseliny hyaluronové pomáhá vyplňovat vrásky zevnitř a dodává pokožce hydrataci a výživu. Pokožku tak omlazuje a přispívá k optimální regeneraci dermis. Pokud je Vaším cílem celkově mladší vzhled pokožky, je toto pro Vás vítaný doplněk stravy.

Účinné látky

Kolagen, kyselina hyaluronová

 

Použití

Pitné ampule

Indikace: Hydratace pokožky, omlazení

Balení: 21 pitných ampulí po 10 ml maloobchodní balení / EB01588

Cena 850,00

Dekorativní kosmetika je také součástí značky Eberlin Biocosmetics

KOREKTORY A ROZJASŇOVAČE

Produktová řada korektorů a rozjasňovačů je určena pro všechny typy pleti a obsahuje šetrné přírodní látky, makeupy-text.jpgjako je aloe vera a heřmánkový extrakt. Řada rozjasňovačů poskytuje světlo hyperpigmentovaným partiím. Tužkové korektory jsou velmi oblíbené pro své dokonalé krycí schopnosti a snadné nanášení. Na pleti zanechávají dokonale matný vzhled. Staňte se sochařem svého obličeje a vymodelujte si pomocí korektorů moderními stínovacími technikami požadovaný vzhled obličeje. Zdokonalte svůj obličej a dodejte mu potřebný vizuální efekt pomocí hry světla a stínu.

Korektor cena 750,00

Rozjasňovač cena 750,00

PUDRY

pudry-text.jpgŘada kompaktních práškových pudrů s obsahem mikročástic s krycími pigmenty pro každý typ pleti. Jsou ideální pro zafixování make-upu a dodávají Vaší pleti hedvábnou strukturu bez nežádoucího lesku. Řada se skládá z 3 barevných odstínů pudrů a 1 transparentního pudru. Nechte svoji pleť dýchat díky přírodnímu složení produktů. Cena 750,00

MAKE-UP A BÁZE

Představujeme Vám lehké a svěží make-upy, které jsou vhodné i pro tu nejcitlivější pleť. makeupy-text.jpgNavíc dobře kryjí, a přesto působí na pleti přirozeně a svěže. Jako bonus obsahují SPF 15 a poskytují tak základní sluneční ochranu pro Vaši pleť. Dopřejte si až 12 hodin bezchybného make-upu v každém ročním období. Cena790,00

Pro Vaši lepší orientaci jsme dali make-upům mužská jména. Vždy si tak zapamatujete, který máte doma. 

 

 

ŘASENKY A TUŽKA NA OČI

rasenky-text.jpgČERNÁ TUŽKA NA OČI – pro dosažení kouřového efektu

Cena 350,00
TEKUTÁ OČNÍ LINKA – pro čistou a přesnou linii Vašeho oka

Cena 490,00
ŘASENKA – pro sametově hebké a zdravé řasy Cena 490,00

RTĚNKY

Všechny rtěnky mají lehké a krémové textury, dobře se nanášejí a dodávají objem Vašim rtům. Jsou trvanlivé,rtenky-text.jpg ochraňují Vaše rty faktorem SPF 10 a zvlhčují je díky vitamínu E a složce Maxi Lips Complex.

Pro Vaši lepší orientaci jsme dali rtěnkám ženská jména. Vždy si tak zapamatujete, kterou máte doma, a navíc ji můžete použít s konturovací tužkou na rty stejného jména. Cena 550,00

 

TVÁŘENKY

tvarenky-text.jpgŘada kompaktních práškových tvářenek s přírodními pigmenty poskytne Vaší pleti krásnou zdravou barvu a saténový vzhled. Řada se skládá ze tří odstínů, které jsou vhodné pro dokonalý vzhled Vaší tváře a krásné komplexní líčení. Cena 490,00

 

 

SPECIÁLNÍ KOLEKCE

Limitovaná série pro oči a rty, která vzdává hold přírodě a čerpá z jejích darů a krás.special-text.jpg Limitovaná série očních tužek obsahuje tři různé odstíny – bílou, tyrkysovou a modrou – s antioxidačními aktivními složkami, mastnými kyselinami a vitamíny, které regenerují citlivou pokožku očního okolí, snižují známky únavy a pokožku hydratují.

Limitovaná série lesků na rty v lehké tělové a růžové barvě, které obsahují hydratační prostředky a oleje a regenerují.

Oční tužka 450,00

Lesk na rty 850,00

Řasenka 490,00

Oční stíny 550,00

Rozjasňovač 550,00

VĚŘÍME, ŽE SE TATO KOSMETIKA STANE VAŠÍ NEDÍLNOU SOUČÁSTÍ 

Kosmetiku značky Eberlin Biocosmetics si můžete objednat v našem studiu

 

eberlin1.png

 

 

 

 

 

Náhledy fotografií ze složky Eberlin Cosmetics

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář

Portrét

Poslední fotografie

messenger


Mail list


Archiv

Kalendář
březen
2024
Po Út St Čt So Ne
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Kontakt

Alžběta Marinov - kosmetika, permanentní make up,mani

Provozovna
AM studio
Drlíčov 145
397 01 Písek

Provozní doba:
dle objednávek

Těšíme se na vaši návštěvu

+420 739 356 087

alzbeta@amstudio1.cz

Statistiky

Online: 2
Celkem: 305400
Měsíc: 8018
Den: 212