Jdi na obsah Jdi na menu

Podrobné informace o ošetření

 

Radiofrekvence product-none-dnax-100910-kkqc_thumb.jpg

Bipolární radiofrekvenční rejuvenace je nejnovější a nejvyšší standard technologie založená na neinvazivní eliminaci symptomů stárnutí pleti a modelace těla. Během ošetření se kolagen zahřívá při teplotě 45ºC - 60ºC, začíná měnit svoji strukturu a smršťuje se. Termální změny nastartují tvorbu nových kolagenových vláken a pleť se začne obnovovat a eliminovat vrásky.

Mesoterapie

Technika, kdy za použití mesopera, které obsahuje 24 nebo 36 microjehliček, se šetrně naruší vrchní vrstva pokožky mikroskopickými vpichy a díky tomu vznikají zcela nové tkáňové struktury ve formě kolagenových a elastinových vláken. Mikrokanálky v pleti výrazně umožní průnik aktivních látek kosmetických přípravků. Na zapracování se využívají speciálně upravená séra. Velmi účinné je zapracování 3,5% kyseliny hyaluronové, která v pokožce na sebe naváže vodu a vypíná ji zevnitř. Dochází k hloubkové hydrataci a zlepšení stavu mimických vrásek. Ošetření je vhodné opakovat po 21 dnech v celkovém počtu 4-6 aplikací.

Galvanická žehlička

Galvanický proud ovlivňuje tok sodíkových a draslíkových ionů v kůži. Ty mají bezprostřední vliv na svalovou a nervovou činnost. Galvanický proud příznivě ovlivňuje relaxaci mimických svalů. V kombinaci s vybranými séry se dosáhne lepšího účinku než při prosté aplikaci sér. Za pomoci galvaniky se dosáhne i při čištění pleti lepších výsledků, dosáhne se lepšímu rozvolnění nekompaktní rohové vrstvy, komedonů a uvolnění ložisek mazu. Při hydrataci pokožky se dosáhne až 10x vyšší úrovně hydratace v porovnání s prostou aplikací přípravků bez galvanického proudu.

ezinjektor.png

EZ injektor

se používá s posilovači pokožky k hydrataci, doplnění a omlazení pokožky. EZ injektor je určen k použití mezoterapie na obličeji, hrudníku a rukou. Injekce posilovačů kůže a mezokoktejlů může pomoci při obnově, hydrataci a napnutí uvolněné pokožky. Mezoterapie může také zesvětlit pigmentovou pokožku a vypnout vrásky v obličeji i na hrudi a krku. Za pomoci EZ injektoru mohou být přípravky injektovány do jednoho místa nebo větších oblastí.

 

Gel laky - přírodní gelové nehty

Přírodní metoda gelových nehtů
Nabízíme gel laky. Řada žen si pořizuje umělé nehty proto, že na nich vydrží lak dlouho a ruce vypadají neustále upraveně. Pokud ale chcete nechat vyniknout krásu svých přirozených nehtů a nemáte čas je neustále přelakovávat, potěší vás gel-laky. 
Gel lak je nóvum, za kterým se skrývá  dekorativní úprava přírodních nehtů se snadnou aplikací, jednoduchým odstraňováním a  několikatýdenní  trvanlivost bez narušení nehtové ploténky.
 Ošetření Gel lakem obsahuje:manikura.jpg
* zapravení nehtové kůžičky s použitím změkčovače
* úprava tvaru nehtů podle přání klientky
* nanesení přípravku pro dokonalé odmaštění
* base coat, 2x barevny gel lak, top coat, každá vrstva se vytvrdí v led lampě.
* ošetření olejíčkem 
 
 
 
 

 

 

 

Antiaging

Ultrazvuková špachtle, Radiofrekvence, DERMA Stimulační ultrazvuk - tři přístroje, které dokáží bojovat proti ochabování pleti.

Eberlin biocosmetics

15. 1. 2020 Podrobné informace o ošetření | Komentářů: 0

Bojujte se stárnutím pokožky přímo v buněčné DNA

 

Permanentní make up

Buďte vždy šik...

Lash lifting

 Převratný profesionální systém úpravy

Využití Beta Peelu při ošetření akné

 Pokud nic nepomáhá v boji proti akné, zkuste ovocné kyseliny pro citlivou pleť - BETA PEEL pravidelná péče vám pomůže

Portrét

Poslední fotografie

messenger


Mail list


Archiv

Kalendář
březen
2024
Po Út St Čt So Ne
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Kontakt

Alžběta Marinov - kosmetika, permanentní make up,mani

Provozovna
AM studio
Drlíčov 145
397 01 Písek

Provozní doba:
dle objednávek

Těšíme se na vaši návštěvu

+420 739 356 087

alzbeta@amstudio1.cz

Statistiky

Online: 2
Celkem: 297998
Měsíc: 7387
Den: 206